Adele voltrekt huwelijk van beste vriendin

Door: DitjesDatjes
16-02-2020

Mocht Adele haar zangcarrière ooit zat zijn, dan kan ze zich altijd op de trouwbusiness richten. De zangeres heeft zaterdag het huwelijk voltrokken van haar beste vriendin Laura Dockrill, is te zien op foto’s die de Daily Mail zondag heeft geplaatst. Het was de tweede keer dat Adele een goede vriend heeft getrouwd.

De 31-jarige Adele was naast trouwambtenaar ook een van de entertainers op de bruiloft. De zangeres, die de bruid al kent sinds de middelbare school, verraste de gasten door een aantal van haar hits te zingen. Ook zangeressen Florence Welch en Jessie Ware stonden met haar op het podium.

Niet alleen de outfit en het gewicht van de flink afgevallen Adele werden op social media uitgebreid besproken. Op Twitter dook ook een geluidsfragment – van slechte kwaliteit – op waarop de zangeres zou zeggen dat haar langverwachte vierde album in september uitkomt. Het is niet duidelijk of het inderdaad gaat om de stem van Adele.

De zangeres fungeerde ook in 2018 als trouwambtenaar. Toen voltrok ze in Los Angeles, in haar eigen achtertuin, het huwelijk van komiek Alan Carr. Adele nam haar goede vriend en zijn echtgenoot als cadeau ook nog mee naar Las Vegas om Cèline Dion te zien optreden.

 

BuzzE

 

 

TAGS

Alles uit DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen