Advocaat van Promes reageert op verdenking steekpartij

|Quincy Promes
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

Nadat Ajax-speler Quincy Promes niet op de training verscheen kwam al gauw het nieuws naar buiten dat de 28-jarige voetballer was aangehouden. Promes is afgelopen zondagochtend aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een steekpartij. De advocaat van Promes reageert nu op de verdenking.

Neef van Promes ZWAARGEWOND

De steekpartij vond afgelopen zomer plaats tijdens een familiefeest in Abcoude. De neef van Promes raakte hierbij zwaargewond. Hoewel er in de media werd gesproken over een maximale gevangenisstraf van vier jaar, klinkt het nieuws van de advocaat anders. ,,Promes was op het moment van het incident niet ter plaatse. Hij werkt volledig mee aan het onderzoek”, aldus de advocaat in een persbericht.

Volledig stil gehouden?

Het feest vond plaats in de loods van het kledingbedrijf Mask QP. ,,Er is geen politie geweest, we hebben geen politielint gezien en het lijkt dus wel volledig stil te zijn gehouden”, vertelden medewerkers van dit bedrijf, aldus het Algemeen Dagblad. Lees hier het verhaal van de verdenking. 

Interview Promes

Afgelopen zaterdag had Promes na de wedstrijd nog een kort interview met FOX Sports. Hierin gaf FOX Sports aan dat Promes nogal weinig speelde. Promes kwam er niet lekker uit, volgens hemzelf. ,,Mensen verwachten veel van mij”, aldus Promes. Maar toeschouwers hoeven zich volgens Promes niet druk te maken: ,,Ik moet het laten zien en maak me niet zo druk.”

Eerder kritiek op Promes

Al eerder was Promes in opspraak. De voetballer zou regels aan zijn laars hebben gelapt. Kritiek ontving hij op zijn nieuwe muziekvideo, waarin hij zich niet aan de anderhalve meter-regel hield.

Tags

AJAXPROMESQUINCYQUINCY PROMES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck