Affaire man Aaf oorzaak breuk met Marc-Marie? ‘Ruzie in huis Marc-Marie’

Affaire Gijs oorzaak breuk Marc-Marie en Aaf?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Marc-Marie Huijbregts en Aaf Brandt Corstius hebben in de laatste aflevering van hun podcast aangekondigd te stoppen. Beiden zijn naar eigen zeggen toe aan iets nieuws, maar opvallend is dat ze podcasts blijven maken. Alleen níet met elkaar. Yvonne Coldeweijer weet inmiddels dat er meer speelt. ,,Ze zijn in een enorme ruzie beland”, meldt de juicekoningin op Instagram.

Marc-Marie en Aaf zijn plotseling gestopt met hun succesvolle podcast om nieuwe dingen te ondernemen. Maar zo nieuw zijn die dingen niet, want Marc-Marie gaat nu een podcast maken met Isa Hoes. Het roept een hoop vragen op bij luisteraars. Wat is er aan de hand?

Affaire

,,Afgelopen zomer had de man van Aaf, Gijs Groenteman, een dikke vette affaire met Volkskrant beeldcolumniste Jip”, weet Yvonne Coldeweijer. ,,Aaf is hier recentelijk achtergekomen en Marc-Marie was zo lief om aan te bieden dat Aaf even tijdelijk bij hem mocht intrekken.”

‘Enorme ruzie’

Tijdens het samenwonen zouden Marc-Marie en Aaf in een enorme ruzie zijn beland. ,,Waarover dat precies gaat is onbekend, maar de twee staan erom bekend dat ze wel vaker met elkaar clashen wegens hun botsende karakters”, aldus Yvonne. ,,Of Aaf weer met haar man samenwoont of dat deze twee uit elkaar gaan is vooralsnog onbekend.”

Tags

AAF BRANDT CORSTIUSJUICEMARC-MARIE HUIJBREGTSYVONNE COLDEWEIJER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck