Aflevering Love Island geannuleerd na dood Caroline Flack

Door: DitjesDatjes
16-02-2020

De Britse televisiezender ITV heeft de aflevering van Love Island op zondagavond geannuleerd. Aanleiding is de zelfmoord van voormalig presentatrice Caroline Flack. Op zondagmiddag werd gemeld dat de zenderbazen met elkaar gingen overleggen over hun reactie op de dood van Flack.

“Veel mensen bij ITV kenden Caroline goed en waren close met haar. We zijn allemaal kapot van dit tragische nieuws”, laat de zender weten. “Na voorzichtig overleg met Caroline’s vertegenwoordigers en het productieteam van Love Island hebben we besloten vanavond Love Island niet uit te zenden, uit respect voor de familie van Caroline.” De aflevering van maandagavond zal een speciaal tribuut aan Flack bevatten.

Caroline Flack werd zaterdag dood gevonden in haar woning in Londen. Ze maakte zelf een eind aan haar leven. De presentatrice was eerder al geschorst bij Love Island, omdat ze werd verdacht van mishandeling. Flack presenteerde Love Island sinds 2015, maar verscheen ook met regelmaat in andere Britse tv-shows.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen