‘Aflevering Mr. Frank Visser verwoest timmerbedrijf’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Dat televisie meer kapot kan maken dan je lief is, weet ook Terrence uit Soest sinds een tijdje. De timmerman was gisteravond te zien in het programma Mr. Frank Visser doet Uitspraak. Volgens Angelique had hij prutswerk afgeleverd en had ze 17.000 euro betaald voor helemaal niets. Inmiddels is op internet te zien dat zijn bedrijfje permanent is gestopt.

Permanent gesloten

Fans van het programma ontdekten nog voor de uitzending was begonnen dat Terrence inmiddels geen zaken meer doet. Zijn zaak ‘Beter Timmerwerken’ is permanent gesloten, staat op internet. De Soestenaar kwam er dan ook niet goed vanaf in de aflevering en zag de bui misschien al hangen.

In de aflevering was te zien dat de kunststof kozijnen in het huis van Angelique niet goed waren. De voordeur sloot niet meer goed af en het raam aan de achterkant in het huis zat zowat los in het kozijn. Ook kon bewezen worden dat er op meerdere plekken grote kieren zaten en het dus flink tochtte in huis. Verschrikkelijk voor Angelique, want zij had een investering van 17.000 euro gemaakt om een goed geïsoleerd huis te krijgen dat in waarde zou stijgen.

De uitspraak van Frank Visser was volgens veel kijkers onterecht.

 

https://twitter.com/ManuellaPN/status/1123707023118557184

 

Tags

FRANK VISSERMR FRANK VISSER DOET UITSPRAAKTIMMERMANUITSPRAAK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck