Afrikaanse stam fan van gravin Eloise

Afrikaanse stam is fan van Eloise
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Eloise van Oranje heeft niet alleen fans in Nederland, maar ook in Afrika! Op TikTok deelt ze een filmpje waarin een Afrikaanse stam haar een fijne dag wenst. Ze kan haar ogen niet geloven. ,,Ik ben echt in de war.”

‘Fijne dag Eloise’

Eloise blijkt zelfs fans te hebben in Afrika. ,,Ik ben zo in de war, iemand tagde me”, schrijft Eloise bij een filmpje van een aantal Afrikaanse mannen. De mannen dragen allemaal dezelfde roze broek en één van hen houdt een foto van de gravin vast. Ze staan bij een bord waarop geschreven staat: ‘Fijne dag Eloise’. Vervolgens laat Eloise horen hoe de mannen haar in het Nederlands een fijne dag wensen.

Ook in Spanje

Het is niet de eerste keer dat Eloise de aandacht trekt in het buitenland. Ze is net als haar nichtje Alexia een echte fashionista en haar outfits deelt ze dan ook graag met haar volgers op Instagram. Toen de gravin een tijdje geleden een foto van zichzelf deelde waar ze een jurk van de Spaanse keten Zara droeg, kon ze op een hoop complimenten rekenen. Sterker nog: haar foto trok zoveel bekijks, dat ze op de website van het Spaanse ‘Hola!’ verscheen.

Tags

ELOISE VAN ORANJEGRAVIN ELOISETIKTOKVIDEOZIEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck