Afrojack, Glennis Grace en Wulf treden op in songfestivalfinale

Door: DitjesDatjes
05-04-2021

Afrojack, Glennis Grace, Wulf en een jong klassiek orkest verzorgen gezamenlijk het optreden in de pauze tijdens de finale van het Eurovisiesongfestival. Dat doen ze als onderdeel van de speciaal voor de gelegenheid gemaakte act Music Binds Us. Dat heeft de songfestivalorganisatie maandag bekendgemaakt.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Dit optreden brengt met klassiek en dance twee muziekstijlen bij elkaar en bestaat tijdens de finale op 22 mei uit twee delen. In het eerste deel wordt de focus gelegd op een film geregisseerd door Tim Oliehoek. In deze film wordt met muziek van Afrojack en Wulf het centrum van Rotterdam gebruikt en staat de Erasmusbrug centraal. Vanaf het podium in Rotterdam Ahoy maakt Glennis Grace de show af.

“Met deze act willen wij alle energie vanuit Rotterdam Europa insturen en letterlijk weer verbinding maken”, zegt head of show Gerven Bakker. “Niet alleen tussen de kijkers, maar ook met twee unieke muziekstijlen: de beroemde, Nederlandse dancemuziek en de sound van het klassieke orkest.”

Madonna

Bakker is erg blij met de artiesten die meewerken. “We willen tijdens deze editie van het songfestival het beste van Nederland laten zien. Dat doen wij niet alleen met Afrojack, maar ook met vocale toptalenten zoals Wulf en Glennis Grace”, zegt hij.

Voor het geannuleerde songfestival van vorig jaar werden Afrojack en Glennis Grace ook al aangekondigd als de pauze-acts van de songfestivalfinale. In 2019 in Tel Aviv verzorgde Madonna een optreden in de pauze.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD