Airen Mylene mag in tegenstelling tot Shelly Sterk wél blijven

Airen Mylene
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

Gisteren schreven we over de kersverse zoon van Shownieuws-presentatrice Airen Mylene. Samen met haar man Taeke Taekema is ze opnieuw ouder geworden van een zoon: Foss Fedde Glen Taekema. Maandagavond liet Airen Mylene in de aflevering van Shownieuws weten, terug te komen na haar verlof. Iets wat bij ex-collega Shelly Sterk anders verliep.

‘Even wennen’

Airen vertelt in de aflevering: ,,Het gaat heel goed. Het is even wennen aan de nieuwe situatie. Even die eerste nachten doorkomen met zo’n kindje wat het dag- en nachtritme omgedraaid heeft.”

Geleerd van de vorige keer?

Misschien dat Talpa Network heeft geleerd van de vorige keer. De eind-augustus bevallen Shelly Sterk liet toen weten tijdens haar zwangerschapsverlof te zijn ontslagen door Talpa Network. Waarna Talpa Network een hoop kritiek over zich heen kreeg. Shelly vertelde toentertijd: ,,Ik krijg de laatste tijd steeds vaker de vraag wanneer ik weer eens op de buis ben. Nou, het zit zo! Tijdens m’n zwangerschapsverlof heb ik te horen gekregen dat ik niet meer terug kom als presentatrice bij Shownieuws.”

Talpa Network gaf toen aan zo snel mogelijk te willen laten weten aan iemand, wanneer degene eruit ligt. Jammer vond Shelly het wel: ,,Mijn Talpa-contract loopt in februari af en ze hebben besloten de laatste maanden na m’n verlof zonder mij als presentatrice in te vullen. Dat betekent dat de laatste show voor m’n verlof, ook mijn laatste was. Jammer en onverwacht, want ik had natuurlijk graag nog afscheid willen nemen van m’n lieve collega’s en kijkers.”

Ex-collega’s

Shelly hield het bij zowel RTL als bij SBS 6 twee jaar vol.
Voor Airen Mylene ziet het leven na de bevalling er dus heel anders uit en zal ze na haar verlof gewoon weer te zien zijn bij Shownieuws.

Tags

AIREN MYLENESBSSBS 6SHELLYSHELLY STERKSHOWNIEUWSSTERKTALPATALPA NETWORK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck