Al Pacino geeft uitleg over Shrek-telefoonhoesje

Door: DitjesDatjes
23-06-2022

Ruim twee maanden nadat Al Pacino viral ging nadat er een foto van hem op sociale media werd geplaatst waarop hij te zien is met een telefoonhoesje van animatieheld Shrek, heeft de 82-jarige acteur nu zelf op het voorval gereageerd. Volgens Pacino was het een cadeau van zijn jongste dochter Olivia (21). Dit liet hij weten in een interview met The Today Show.

Toen de interviewer een replica van het befaamde hoesje liet zien, schoot Pacino in de lach. “Mijn dochter heeft dat hoesje op mijn telefoon gedaan, ik had in eerste instantie helemaal niet door dat het Shrek was. Totdat me dat duidelijk werd gemaakt via sociale media. Ik heb hem nog steeds, want het was een cadeautje,” aldus Pacino.

Het Shrek-hoesje kwam onder de aandacht nadat acteur Jason Momoa in april een foto op Instagram plaatste van een etentje dat hij met meerdere mensen, waaronder Pacino, had. Hierop was de telefoon van de 82-jarige acteur, mét hoesje, duidelijk te zien. Op Twitter regende het reacties destijds. “Hahahaha, wat een legende is deze man! Dan ben je gewoon Michael Corleone en Tony Montana en dan heb je een hoesje van Shrek! Ik ga er meteen een kopen,” aldus een volger. Een ander schreef: “Hoe een filmheld respect toont voor een andere filmheld…fantastisch dit. Al & Shrek forever!”.

Olivia is de tweelingzus van Anton, de zoon die Pacino deelt met ex-vriendin Beverly D’ Angelo. Uit een eerdere relatie heeft hij dochter Julie (32).

 

BuzzE

 

 

Meer DenD