Al weken ziek: wat is er aan de hand met Olcay Gulsen?

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het gaat niet goed met Olcay Gulsen. Aan haar volgers op Instagram laat ze weten dat ze al weken ziek is. Wat is er aan de hand?

,,Vraagje voor een kennis… Wie is er ook al weken compleet naar de klote door een longontsteking?”, vroeg Olcay Gulsen afgelopen weekend aan haar volgers in Instagram Stories.

Al weken zien

Later deelde ze nog een foto waarop te zien was dat ze op de grond ligt. ,,Sunday mood na een week in bed”, schreef Olcay bij de foto. Volgers maken zich zorgen om haar. ,,Wist niet dat je een longontsteking had, maar word snel weer de oude”, reageert iemand. En een ander schrijft: ,,Word snel beter Olcay, ik zie aan je gezicht dat je heel erg vermoeid bent! Kruip lekker in bed en genees en wees goed voor jezelf. Je gezondheid staat voorop vergeet dat niet.”

Gelukkiger

Olcay beëindigde vorig jaar haar relatie met Ruud de Wild en ze bekende dat ze sinds het verbreken van de relatie gelukkiger is. ,,Ja! Ik sta iedere dag positief op, heb veel energie en zin in het leven”, liet ze onlangs weten op Instagram.

‘Spreken elkaar niet meer’

Hoewel Olcay beweert dat zij en Ruud als vrienden uit elkaar zijn gegaan, is volgens Yvonne Coldeweijer niets minder waar. ,,Ruud en Olcay waren na hun break-up nog helemaal leuk vriendschappelijk met elkaar, maar sinds Ruud haar plotseling (en zonder reden) heeft ontvolgd heb ik het idee dat ze elkaar helemaal niet meer spreken! Bizar!”, schreef ze op haar juicekanaal.

Tags

OLCAY GULSEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck