Albert en Jan met John de Mol om tafel

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Er stemden gisteravond maar 101.000 mensen af op 6Inside. Dat is een nieuw laagterecord. Albert Verlinde en Jan Versteegh lijken op een zinkend schip te zitten, maar volgens Albert is er nog geen man over boord.

Uitbouwen

,,Gelukkig heeft John de Mol gezegd dat we de tijd krijgen. Daar ben ik blij mee”, zegt Albert in weekblad Story. ,,De kijkcijfers zijn niet wat we hopen dat ze zouden zijn. Maar ik krijg wel enthousiaste reacties. Mensen zappen gelukkig niet weg tijdens het programma.” De twee presentatoren gaan binnenkort met John en Erland Galjaard om de tafel zitten om te bespreken wat er beter kan aan het programma. ,,Nu het programma loopt, moeten we met zijn allen kijken wat er wel en niet klopt. Omdat we tijd krijgen bouwen we het laagje voor laagje uit.”

Concurrent

Het is voor John de Mol een grote domper dat 6Inside niet goed loopt. De vroege uitzending van Shownieuws heeft namelijk plaats moeten maken voor het programma met Albert Verlinde. Op deels hetzelfde tijdstip als 6Inside wordt RTL Boulevard uitgezonden. De concurrent van het SBS6-programma weel wél te scoren. Terwijl 6Inside dus maar 101.000 kijkers had, stemden 735.000 mensen af op het roddelprogramma van RTL.

Tags

6INSIDEALBERT VERLINDEDIEPTEPUNTJAN VERSTEEGHJOHN DE MOLKIJKCIJFERS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck