Albert Verlinde: ‘Ik dacht dat Fred van Leer was overleden’

Albert Verlinde
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Fred van Leer werd zondagmiddag om onbekende reden afgevoerd naar het ziekenhuis. Dit joeg Albert Verlinde de stuipen op het lijf. Hij en veel anderen dachten dat de stylist was overleden, vertelt Albert.

Een heftige week voor stylist Fred van Leer. Vorige week donderdag lekte er een seksvideo van hem uit. Fred beschreef deze gebeurtenis als een verschrikking. Afgelopen zondag Nederland op na berichtgeving dat Fred om onbekende reden met spoed naar het ziekenhuis werd gebracht. Inmiddels is de stylist weer thuis en gaat het beter met hem. De reden achter zijn ziekenhuisopname is nog niet bekend.

Laken

In Shownieuws onthult Albert dat hij zondag de schrik van zijn leven kreeg. Hij dacht dat Fred van Leer overleden was.

Zondagmiddag ontstond er grote paniek rondom Fred’s huis. De politie en brandweer kwamen op hoge snelheid aangereden, de straat werd afgezet en Fred werd uit zijn huis getakeld. Vlak daarna werd er door Hart van Nederland gemeld dat Fred overleden zou zijn. Dit bleek achteraf niet te kloppen.

Albert vertelt dat het om een misverstand zou gaan en legt het uit.

,,Wat er de afgelopen middag gebeurd is bij zijn huis, is dat er politie en brandweer naartoe gesneld is. Er was dus iets aan de hand. Hij is vervolgens uit het huis getakeld, met een laken eroverheen.”

Volgens Albert was de commotie en het laken wat overFred heen lag de boosdoener. ,,Je ziet hier ook de beelden ervan. Mensen dachten onmiddellijk: er is hier iets aan de hand. Dat laken heeft de situatie er niet minder erg op gemaakt.”

LEES OOK:

Massale steunbetuigingen voor Fred van Leer: #TeamFred

Uiterlijk

Waarom lag er een laken over Fred heen toen hij uit zijn huis werd getakeld? Daar heeft Albert een verklaring voor.

,,Ik kan me voorstellen dat je dat doet omdat je niet wil dat iemand herkent wordt of dat Fred het zelf eventueel niet zou willen, want we weten hoe hij altijd met zijn uiterlijk bezig is, maar het gaf wel heel veel hectiek aan het eind van de middag.”

Albert is blij dat de geruchten van Fred’s overlijden niet blijken te kloppen. ,,Er gingen echt geruchten – heel heftig – dat hij zou zijn overleden. Dat het een lijkwade was die we gezien hadden op dat moment. Dat was het dus niet. Maar het is wel pittig wat er aan de hand is. Mensen maken zich oprecht zorgen over wat er met Fred aan de hand is.”

LEES OOK:

Ernstige zorgen om Fred van Leer: ‘Spoedopname GGZ’

Tags

ALBERT VERLINDEFRED VAN LEERZIEKENHUISZIEKENHUIZEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck