Alexia niet het enige groentje: doet Eloise haar na?

Eloise de copycat?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De favoriete kleur van Alexia is helemaal hot dit jaar. Ook op Koningsdag schitterde ze in een prachtig groen pak. Maar Alexia is niet meer de enige binnen de koninklijke familie die graag groene outfits draagt: ook Eloise straalde op Koningsdag in het groen.

Alexia is een echte fashionista en loopt altijd mee met de laatste mode. Het is dan ook niet gek dat ze de laatste tijd vaker kiest voor de kleur groen, de kleur die helemaal hot is dit jaar. Ook op Koningsdag verscheen ze in een prachtige outfit. Ze had een tweedelig, groen pak aan van de Spaanse modeketen Zara.

Favoriete kleur

Dat de Nederlandse prinses dol is op de kleur groen, werd al eerder duidelijk. Bij de jaarlijkse zomerfotosessie van het koninklijk gezin verscheen Alexia in een wijde groene jeans. Het blijkt zelfs één van haar favoriete kledingstukken te zijn, want ook bij een klimaatprotest in Wales droeg ze de broek.

‘Alexia was ook al in het groen’

Maar Alexia blijkt niet meer het enige ‘groentje’ te zijn binnen de familie. Ook Eloise koos op Koningsdag voor de kleur groen. ,,Ha… Je bent vandaag niet de enige!”, reageert Leco van Zadelhoff op haar foto op Instagram.

Een andere volger laat doorschemeren dat Eloise Alexia na doet. ,,Net als je nichtje…”, luidt het. ,,Alexia was ook al in het groen.”

Tags

ELOISE VAN ORANJEKONINGSDAGPRINSES ALEXIAPRINSES ALEXIA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck