Alweer een nieuwe look voor Leontine

Blondes have more fun!
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Leontine Ruiters heeft weer een nieuwe look. Op Instagram deelt ze een kiekje van het resultaat. ,,Blondes have more fun.”

Dankzij Leco van Zadelhoff heeft Leontine weer een frisse look. ,,Thanks for the look’‘, schrijft Leontine bij een foto waarop te zien is dat ze in de kappersstoel zit. Dit keer is de ex-vrouw van Marco Borsato voor een blonde coupe gegaan.

Leontine

Leontine en Marco zijn al een lange tijd uit elkaar, maar op Instagram heeft Leontine nog altijd ‘Borsato’. En dat terwijl Marco alweer een nieuwe vrouw in zijn leven lijkt te hebben. Zo was hij afgelopen weekend aan het varen met een blonde vrouw en haar twee kinderen.

Marco Borsato

Juicekanaal Realityfbi deelde een foto waarop te zien was dat de zanger samen met een blonde vrouw op een boot zat. ,,Ook waren er twee kinderen aanwezig, maar die waren vermoedelijk van de dame in kwestie”, schreef het juicekanaal op Instagram. ,,De bron dacht zijn ex Denise Boekhoff te herkennen, met wie hij een relatie had voor zijn huwelijk met Leontine, maar durfde dat niet met zekerheid te zeggen.”

Tags

LEONTINEMARCO BORSATO

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck