Alweer ruzie rondom Gordon

Door: Tanja Brouwer
12-09-2017

Overal waar Gordon komt lijkt ruzie te ontstaan. Eerst zijn nieuwe trouwprogramma, toen weer tussen hem en Gerard Joling en nu is zijn zakenpartner aan de beurt.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Autoritair

Zijn zakenpartner van koffieketen Blushing is opgestapt. Quote meldt dat dat komt omdat er veel werknemers weg zijn gegaan doordat Gordon te autoritair zou zijn. Quote heeft sms’jes ontvangen waarin staat dat er geen sturing meer is bij de drie filialen. Wie nog niet uit zichzelf is opgestapt, vreest volgens de sms’jes voor ontslag.

Mentaliteit

Gordon zelf ziet het probleem niet zo: lieverd, dit is een storm in een glas water, een kop koffie’, Echt, dit is geen verhaal. Waar hou je je mee bezig?”, zegt hij tegen Quote. Volgens Gordon is zijn zakenpartner opgestapt omdat hij vindt dat hij het allemaal beter weet.

Dat de werknemers ook weg zijn ligt volgens Gordon ook niet aan zijn gedrag: “Werken willen de meesten niet. Het is echt verschrikkelijk met die mentaliteit. Dat er verloop is, is niet meer dan logisch, wat mij betreft.”

Facebook

Toch lijkt ook Gordon te zijn geschrokken. Weekend meldt dat twee van de drie bedrijfsleiders ondertussen ook zijn opgestapt en bronnen hebben gezegd dat Gordon met de handen in het haar zit.

Op Facebook heeft de zanger en presentator een bericht gepost waarin hij laat weten dat er veel nieuwe medewerkers worden gezocht.

Vandaag schreef hij het volgende op zijn facebookpagina:
Het was al weer een paar dagen geleden natuurlijk dat de strontkar over mij heen werd gestort dus nu pakken we zijn onderneming maar even aan. Een manager neemt ontslag omdat hij voor zichzelf gaat beginnen en gelijk hebben de mediahonden aanleiding om er weer van alles omheen te verzinnen. het liefst zouden ze natuurlijk melden dat ik failliet ben en dat iedereen een hekel aan me heeft die bij Blushing werkt want dat is de teneur in Nederland, als het je goed gaat dan moet je kop eraf. Maar helaas lieve mensen ook dit is absoluut allemaal flauwekul, de horeca kent nu eenmaal veel verloop in personeel en ik ben juist gezegend met geweldige teams in alle drie de zaken die het buitengewoon goed doen. Ik word er moedeloos van om elke week mezelf weer te moeten verdedigen aan dat rapaille wat zich journalisten noemt en dit was dan ook de laatste keer dat ik dit doe. Het is een strijd die ik niet kan winnen en ze schrijven en doen maar. Mijn zaken zijn een groot succes en jammer dat jullie dat niet willen schrijven, of hoe knap het is om drie goedlopende horeca zaken te openen in drie jaar tijd waar 75 mensen elke dag met plezier naar hun werk gaan. De Quote is afgezakt tot een ordinair roddelblad niets meer en niets minder.

Er zijn drie vestigingen van Blushing: in Amsterdam, Blaricum en Rotterdam. De laatste twee draaien verlies, maar volgens quote is dat niet gek. De vestigingen zijn namelijk nog redelijk nieuw.

Meer DenD