Amalia en Alexia in goedkope jurk voor iconische kerstfoto, ‘oorbellen Ariane gerecycled’

Oranje prinsessen ingetogen op kerstfoto
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

De koninklijke Nederlandse familie schittert op de jaarlijkse kerstkaart bij hen thuis, vergezeld door hun jongste familielid: hondje Mambo.

Via het officiële Instagram-account van het koningshuis wil de familie in verschillende talen, waaronder Engels en Spaans, een “vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar” wensen. Daarnaast wilden ‘WA en Máxima’ iedereen bedanken voor de hartverwarmende wensen die zij hebben ontvangen.

Goedkope jurk

Op de kerstfoto poseren naast Willem Alexander en Máxima natuurlijk ook hun drie dochters Amalia, Alexia en Ariane. De troonopvolgster draagt een goedkope jurk van het Britse merk Asos. Dit is dezelfde jurk die ze op Prinsjesdag droeg.

Gerecycled

Niet alleen Amalia maar ook haar zusje Alexia is voorstander van budget outfits. Zo draagt de prinses, die net terug is van UWC Atlantic College waar ze in haar tweede jaar van de middelbare school zit met prinses Leonor,  een jurk van Zara en oorbellen uit de sieradencollectie van haar moeder. 

De jongste, Ariane, heeft een wat duurdere smaak en draagt een designerjurk van het Italiaanse modehuis Missoni en compenseert dat met gerecyclede oorbellen van haar moeder.

Tags

AMALIAARIANEKONING WILLEM-ALEXANDERKONINGIN MAXIMAKONINGSHUISPRINSES ALEXIA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck