Amalia gespot op vlucht naar Wenen: ‘Romantische trip met Isebrand?’

Amalia beleeft romantisch weekend in Wenen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Ondanks de ernstige bedreigingen pakte prinses Amalia onlangs het vliegtuig naar Wenen. Ze werd door medepassagiers gespot in het vliegtuig, waar ze samen met een beveiliger plaatsnam. Wat de prinses precies in Wenen ging doen is niet bekend, maar er wordt vermoed dat ze op een romantische trip was met haar vriend Isebrand.

De mensen die op 25 november een tripje maakten naar de Oostenrijkse hoofdstad Wenen, stonden raar te kijken toen ze Amalia in het vliegtuig zagen zitten. Amalia zat op de eerste rij in de businessclass met een beveiliger naast haar.

Verrast

,,Ik had door wat haar ouders eerder zeiden het idee dat zij helemáál de deur niet meer uit kon. Daarom waren mijn partner en ik ook zo verrast om Amalia te zien aan boord”, vertelt een passagier in gesprek met weekblad Story. Tijdens de vlucht keek Amalia filmpjes op haar telefoon. ,,Dat vond ik dan toch ook wel weer grappig om te zien. Ze is dan wel een prinses met alles wat daarbij komt kijken, maar als je haar dan zo ziet zitten is ze ook gewoon echt een meisje van achttien.”

De passagier heeft niet gezien waar Amalia heenging toen ze uit het vliegtuig stapte. ,,Ik heb overigens niet gezien waar ze daarna heenging of wat ze ging doen. Dat snap ik ook niet helemaal: dat een meisje van haar leeftijd alleen naar Wenen gaat. Het lijkt me toch niet dat zij daar voor de kerstmarkt is?”

Sámen met Isebrand?

In Story wordt er gesuggereerd dat Amalia om een andere reden naar Wenen is vertrokken. Niet om in haar eentje naar een kerstmarkt te gaan, maar om tijd door te brengen met haar grote liefde Isebrand. Volgens het weekblad was het op 25 november, de dag dat Amalia naar Wenen vloog, precies een jaar geleden dat de eerste gezamenlijke foto’s in New York werden gemaakt.

Verjaardag

Maar of Amalia samen met Isebrand was of niet, het allerbelangrijkste is dat ze ondanks de ernstige bedreigingen tóch naar het buitenland kon gaan. Máxima zei al eerder dat de bedreigingen ‘enorme consequenties’ hebben voor Amalia en ook vandaag zien we dat terug: de prinses mag vandaag alweer negentien kaarsjes uitblazen maar haar verjaardag wordt buiten de schijnwerpers gevierd.

Tags

AMALIAPRINSES AMALIA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck