Amalia viert in het geheim feest in Sevilla

Amalia feestvierend gespot in Sevilla
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Prinses Amalia is in het diepste geheim naar het Spaanse Sevilla vertrokken om daar feest te vieren. De prinses is gespot in een prachtige Spaanse outfit.

Waar Amalia in Nederland vooral veel tijd doorbrengt in Paleis Huis ten Bosch, kan ze in het buitenland wél genieten van haar vrijheid. De studentenfeestjes moet ze nog altijd missen en daarom is ze naar Spanje gevlogen om een bekend feest in Sevilla te bezoeken.

Bijpassende outfit

Amalia bezoekt De Feria, een bekende feestweek in Sevilla. Het is het belangrijkste feest van de stad en vindt deze week plaats. Voor een bijpassende outfit is Amalia langsgegaan bij de beroemde winkel Fabiola 1987, waar voor haar een typisch Spaanse jurk is laten maken. Toen ze de outfit aan had werd er een foto gemaakt samen met de eigenaresse van de beroemde winkel: Fabiola García-Liñán.

‘Enorm vereerd’

Fabiola voelt zich vereerd dat Amalia is langsgekomen. ,,Dit zijn vertederende momenten voor mij geweest Prinses Amalia, troonopvolger van Nederland, vertrouwde ons om haar te verkleden als flamenco voor het feest”, schreef Fabiola trots op Instagram. ,,Dit keer in het rood, met een prachtige geborduurde sjaal! Het was een eer, een enorm genoegen.”

Tags

AMALIAPRINSES AMALIA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck