America’s Got Talent grijpt in tijdens levensgevaarlijke act

AMGT
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

Afgelopen week was er een levensgevaarlijke act te zien bij het programma: America’s Got Talent: The Champions. Het was de beurt aan Ben Blaque om de jury te overtuigen van zijn gevaarlijke kunsten. Een act die een aantal jaar geleden tijdens Britain’s Got Talent niet wist te slagen. De jury greep ditmaal net op tijd in.

Russische roulette met kruisbogen

Jurylid Alesha Dixon hielp Ben tijdens zijn ‘Russische roulette’ act. In deze act ging het om een andere versie van het spel. Er werd namelijk gebruik gemaakt van kruisbogen.

Ben hing als doelwit aan een kruis, waarbij een voor een pijlen op hem werden afgevuurd. Hij kon slechts op één manier niet geraakt worden. En dat was als Alesha de pijlen in goede volgorde wist af te vuren. Alesha wist hierbij uiteraard niet wat de juiste volgorde was.

Mogelijke gevolgen: doorboren van het hart

Mocht Alesha de verkeerde volgorde toepassen, dan kon het slecht aflopen met Ben. De pijlen zouden direct het hart van de man doorboren.

,,Ik heb genoeg vertrouwen in Dixon en wil doorgaan met mijn act. Ik ben nergens bang voor”, vertelde Ben. Hoewel hij aangaf nergens bang voor te zijn, was hij zichtbaar gespannen. Hij was volledig bezweet en dook bij het afvuren van de pijlen angstig weg.

Veiligheidspal van kruisboog vergeten

De show ging al meteen met één rood kruis van start. Howie Mandel zag dat Ben de veiligheidspal van zijn kruisboog vergeten was. Al snel volgden de kruizen van Heidi Klum en Simon Cowell.

Tags

AGTAMERICA'S GOT TALENTBRITAIN'S GOT TALENTHEIDI KLUMHOLLAND'S GOT TALENTSIMON COWELL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck