Amy Schumer deelt strandkiekje na liposuctie

Door: DitjesDatjes
19-01-2022

Amy Schumer zit weer lekker in haar vel en dat viert ze met een Instagrampost waarin ze een foto van zichzelf in badpak deelt. In het bericht vertelt de comedian dat ze naast haar endometriose-operatie ook liposuctie heeft ondergaan.

“Ik voel me goed. Eindelijk. Het is een hele tour geweest”, aldus Schumer, die in de post haar verschillende behandelaars bedankt. “Ik had nooit gedacht dat ik iets zou laten doen maar heb het daar nog eens over als je baarmoeder zich 2,5 jaar niet samentrekt en je 40 wordt.”

Schumer maakte in september bekend dat ze een zware operatie had ondergaan waarbij haar baarmoeder en appendix waren verwijderd. De comedian en actrice lijdt aan endometriose, een chronische aandoening waarbij weefsel dat normaliter in de baarmoeder zit, daarbuiten groeit. Schumer schrijft in de post dat ze na de operatie en de liposuctie eindelijk haar kracht terug heeft. Ze deelt beide foto’s uit de post nogmaals in haar Stories, waarbij ze op één foto haar leeftijd (40) heeft toegevoegd, en op de andere haar gewicht (77 kilo).

 

BuzzE

 

 

Meer DenD