‘André at tijdens relatie met Monique van twee walletjes’

André had een geheime Spaanse liefde
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Er gaat opnieuw een vreemd gerucht rond over André Hazes. Yvonne Coldeweijer bracht onlangs het nieuws naar buiten dat de zanger een nieuwe vriendin zou hebben. Maar volgens de juicekoningin is dat niet alles: André zou jaren geleden, tijdens de relatie met Monique, vreemdgegaan zijn met deze dame.

Yvonne Coldeweijer bracht eerder deze maand naar buiten dat André Monique opnieuw aan de kant heeft gezet. Sterker nog: hij zou zijn hart alweer hebben verloren aan een andere dame. Het gaat om een Spaanse dame, die André al langer leek te kennen.

‘Hij was nog met Monique’

Hoe zit het verhaal? Yvonne besloot de Spaanse dame te bellen om te vragen hoe het zit. ,,In juli 2019 is zij André tegengekomen in Marbella en daar zijn ze helemaal verliefd geworden”, vertelt Yvonne in haar nieuwste YouTube-video. ,,Ik heb dus anderhalf uur met haar gepraat vorige week. Het is me allemaal duidelijk geworden. Zij kregen toen meteen een relatie, maar hij was toen nog met Monique.”

Geheime afspraakjes

Volgens Coldeweijer zagen André en de Spaanse dame elkaar voortdurend in die tijd, zónder dat Monique daar iets vanaf wist. Ook zou André slecht over Monique hebben gepraat. ,,Hij zei ook tegen haar: ‘De moeder van mijn kind is zo’n vreselijk iemand. Ze heeft alleen maar controle over mij de hele dag. Ik voel me helemaal opgesloten, kan geen kant op.’ En: ‘Als ik haar niet te vriend houd, mag ik mijn kind niet meer zien.’ Dat heeft hij echt gezegd tegen haar.”

Overlap

Maar terwijl André zijn Spaanse vriendin aan het opzoeken was in Marbella, vloog de woonwagen van de vader van Monique in brand. ,,Toen moest hij snel terugkomen naar Nederland. Dat heeft elkaar dus overlapt”, legt Yvonne uit. Niet veel later vertrok de Spaanse dame naar Colombia, maar toen ze terugkwam zat André ineens niet meer op haar te wachten en was hij weer samen met Monique.

Ook Bridget bedrogen?

Maar er is méér juice. De Spaanse dame legt uit dat ze in december 2019 naar Colombia vertrok. ,,Met Bridget was André van september 2019 tot aan december 2019. Dus zij heeft gewoon die hele relatie van André gemist. Hij heeft zelfs Bridget ten huwelijk gevraagd. En zij zegt: ‘Ik kom terug en hij is met Monique in januari.’ Dus ik zeg dat dat klopt, maar er zat ook nog iemand tussen”, aldus Yvonne.

André zou dus niet alleen Monique hebben bedrogen, maar óók Bridget. ,,En toen heeft hij ook nog in juni 2021, toen was die dus met Sarah van Soelen, stiekem nog met haar gebeld want zij was toen in Nederland.” De Spaanse dame heeft ook screenshots van het Whatsappgesperk met André doorgestuurd naar Yvonne. ,,Er staat ‘Miss you’ en ‘Never forget you.”’

Tags

André HazesHazesMonique WestenbergYvonne COldeweijer

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie