André: corona maakt Heel Holland bakt afstandelijker

Door: DitjesDatjes
09-08-2020

Het nieuwe seizoen van Heel Holland bakt wordt waarschijnlijk wat afstandelijker dan de voorgaande jaren. Vanwege de coronacrisis moet er meer afstand worden genomen in de tent en dat maakt het misschien wat minder intiem, denkt presentator André van Duin. Dat geldt ook voor de kindereditie die eveneens deze zomer wordt opgenomen.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Het programma zal behoorlijk aangepast moeten worden. In de tent is het altijd heel druk. Er lopen allemaal cameraploegen, en dan heb je nog de mensen van productie en redactie”, somt André op in gesprek met BuzzE. “Ik denk dat het toch al gauw een mannetje of 25, 30 zijn. Die zie je normaal niet, maar moeten wel allemaal meer ruimte hebben.”

Hoe dat precies gaat lopen, weet ook André nog niet. “Er mag niet te veel fysiek contact zijn en dat heeft het programma normaal wel nodig. Bij de oven en tijdens het proeven sta je allemaal bij elkaar. Dat moet nu op een andere manier gebeuren, wat afstandelijker. Ik ben benieuwd of we dat net zo intiem in beeld krijgen als normaal.”

Met de opnames van de kindereditie en daarna de reguliere Heel Holland bakt is André voorlopig wel onder de pannen. En ook de komende jaren zal hij in de zomer nog met het populaire Omroep MAX-programma aan de slag kunnen, verwacht hij.

BuzzE

Meer DenD