André deed huwelijksaanzoek: ‘Om te laten zien hoe serieus hij is’

Andre wilde trouwen met vriendin
Door: Charlotte Wijnen
26-10-2022

André zou volgens geruchten nu alweer de relatie met Sarah Salah hebben verbroken en voor Monique hebben gekozen. Toch lijkt hij niet helemaal zeker van zijn zaak te zijn, want een paar dagen geleden zou hij nog een aanzoek aan Sarah hebben gedaan. ,,Om aan te geven hoe serieus hij met haar was.”

De vriendinnen van André volgen zich razendsnel op. Een paar maanden geleden was de zanger nog samen met Sarah van Soelen, vorige week met Sarah Salah en nu zou hij tóch weer voor Monique hebben gekozen. Er lijkt maar geen einde te komen aan de jarenlange Hazes-soap.

Aanzoek

Yvonne Coldeweijer meldde gisteren dat André Sarah aan de kant heeft gezet om het weer met Monique te proberen. In de documentaire vertelde André al dat Monique altijd zijn grote liefde zal blijven; dat hij nu voor haar heeft gekozen komt dan ook niet geheel als verrassing.

Maar er is méér. Sarah deelde afgelopen weekend een foto van een prachtige ring die om haar vinger zit, dezelfde ring die Sarah van Soelen eerder van André kreeg. Wat blijkt? Volgens Coldeweijer is dit niet zomaar een ring. ,,Afgelopen vrijdag heeft André namelijk om haar hand gevraagd bij haar moeder. Blijkbaar om aan te geven hoe serieus hij met haar was.”

‘Sarah weet van niks’

Sarah zou dan ook nog niet weten dat André voor Monique heeft gekozen. ,,Met de ring op zak stond ze wel stevig in haar schoenen en wist ze dat het goed zat”, schrijft Coldeweijer in Instagram Stories. ,,André vertelt in zijn omgeving dat het over is met Sarah. Maar het blijkt dat Sarah dit eigenlijk zelf nog niet echt weet. Hij doet nu alleen koud tegen haar. Vrijdag vroeg hij nog om haar hand en drie dagen later heeft hij zich alweer bedacht…”

Meer DenD