André dertien kilo afgevallen: ‘Dit doet verdriet met je’

Andre van Duin
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Acht weken geleden overleed de echtgenoot van André van Duin, Martin Elferink, op 55-jarige leeftijd aan botkanker. De acteur en presentator pakt langzaam zijn leven weer op, maar merkt ook dat het verdriet veel met hem doet.

Kilo’s afgevallen

Hij gaat weer naar feestjes, ziet zijn vrienden veel en doet dus weer veel wat hij voor het overlijden van Martin ook deed. Maar het verdriet van het overlijden van zijn man is natuurlijk niet voorbij. ,,Ik ben dertien kilo afgevallen”, zegt André tegen weekblad Story. ,,Ik eet echt wel. Daar zorgen mijn vrienden wel voor. Maar dit doet verdriet dus ook met je.”

Aan zijn vrienden heeft André veel steun en een aantal van hen begrijpen wat de presentator op dit moment meemaakt. Een goede vriendin van hem is namelijk Simone Kleinsma, die enkele jaren geleden haar man Guus verloor. ,,Zij betekent veel voor me. Dat was al zo, maar na de dood van Martin is ze nog belangrijker voor me geworden. We zien onszelf als lotgenoten.” Ook aan Berend Boudewijn heeft André veel. Hij verloor onlangs zijn vrouw Martine Bijl. ,,In een paar jaar tijd hebben we alle drie onze partner verloren. Dat is heel wrang, maar we helpen elkaar in ons verdriet.”

Tags

AFGEVALLENANDRÉ VAN DUINBOTKANKERGUUSMANMARTINE BIJLOVERLEDENSIMONE KLEINSMAVERDRIET

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck