André doet bizarre uitspraak over relatie Monique: ‘Ik heb vrij spel’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

André Hazes heeft een bizarre uitspraak over zijn relatie met Monique Westenberg gedaan. ,,De helft van de week heb ik vrij spel…”

André Hazes en Monique Westenberg hebben al jaren een knipperlichtrelatie. De twee hebben elkaar weer helemaal gevonden, maar wonen niet samen. En dat bevalt André wel, zo laat hij weten aan weekblad Weekend.

‘Vrij spel’

,,Maandag, dinsdag en woensdag ben ik altijd bij mijn gezin en donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag heb ik vrij spel”, vertelt André. Hoewel hij het over ‘vrij spel’ heeft, zegt hij niets geks te doen in de dagen die hij alleen doorbrengt. ,,Mijn show is in het weekend en doordeweeks vind ik het gewoon heel leuk om vrij te zijn.”

Nooit samenwonen

De zanger liet eerder al weten dat hij waarschijnlijk nooit meer gaat samenwonen met Monique. ,,Dat is echt ingewikkeld, want ik wil nooit meer in Rotterdam en ik zie haar daar niet zo snel daar weggaan”, zei André in de 538 Middagshow. ,,Dus dat wordt een volgend discussiepuntje.”

De enige mogelijkheid is als ze samen in een andere stad gaan wonen, maar dat ziet André niet snel gebeuren. ,,Ik houd zielsveel van haar en dat is altijd zo geweest en als ik haar zie vreet ik haar op. Maar als ik daar bijvoorbeeld slaap, dan slaap ik nog steeds niet in één kamer. Dat doen we heel rustig voor Dré.”

Tags

ANDRE HAZESMONIQUE WESTENBERG

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck