André doet heftige onthulling: ‘Monique stond te huilen op de gang’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

André Hazes heeft een heftige onthulling gedaan over zijn verslaving. Eén keer liep het zo erg uit de hand, dat hij een black-out kreeg en slaande ruzie kreeg met Monique. ,,Ze stond te huilen op de gang.”

André is al twee jaar clean, maar heeft in het verleden duistere momenten gehad. Eén van die momenten was tijdens een tripje met de familie van Monique. ,,Een goed voorbeeld is het moment dat de moeder van Monique 65 werd en wilde gaan wintersporten met de hele familie. Maar omdat ik tijdens Holland Zingt Hazes zou optreden, wilde ik dat niet vanwege het risico iets te breken”, begint André zijn verhaal in LINDA.

Totale escalatie

Speciaal voor André werd daarom de verjaardag op Tenerife gevierd. Maar tijdens de eerste avond ging het al vreselijk mis. ,,Ik werd meteen heel dronken in een karaokebarretje, waar ik ook ben gaan zingen. Op een gegeven moment stond Monique te gebaren dat ik ermee moest stoppen, maar ik weigerde, omdat ik altijd door moest totdat ik omviel.”

De twee kregen vervolgens slaande ruzie op straat en de situatie escaleerde volledig. ,,Van wat er daarna is gebeurd, weet ik niets meer – tot het moment dat ik wakker werd: huilend, in de armen van mijn schoonmoeder, met een bungelende hand”, onthult André.

‘Monique stond te huilen op de gang’

Toen de zanger om zich heen keek, zag hij dat de hele hotelkamer was verbouwd. ,,En Monique stond te huilen op de gang”, vervolgt hij. ,,Zo’n persoon werd ik dus van de drank; iemand die alles kapotmaakte en dan een black-out kreeg. Gelukkig ben ik geen vechter, dus ik heb nooit geweld gebruikt naar mensen. Maar ik moest wel naar het ziekenhuis omdat mijn hand was gebroken.”

Verzoening Roxeanne

In het interview vertelt André ook over de bekoelde band tussen hem en zijn zus Roxeanne. Gaat het nog goedkomen tussen de twee? ,,Dat vind ik heel moeilijk te zeggen. Ik heb geen hekel aan haar, en ik denk omgekeerd ook niet. Dus ja, het zou goed kunnen komen.”

En hoe zit het met zijn moeder Rachel? ,,In het jaar dat ik weer bij haar woonde was ze zo warm en lief”, legt André uit. ,,Tegelijkertijd kan ze ineens een totaal andere vrouw worden, namelijk de allermoeilijkste ter wereld. Dat maakt het heel lastig.”

Tags

ANDRE HAZESMONIQUE WESTENBERG

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck