André Dongelmans heeft hartkloppingen en vermoeidheid door succes

Door: Tanja Brouwer
30-08-2018

Veel acteur en actrices zijn door hun rol in hitserie De Luizenmoeder in een klap bekend. Terwijl sommigen genieten van het succes, en blij zijn dat ze meer opdrachten krijgen, valt het succes André Dongelmans zwaar.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Foto’s

De acteur, die in de serie vader Kenneth speelt, vindt dat zijn leven sinds de serie erg is veranderd, en niet altijd ten goede. Dat zegt hij tegen Privé. ,,Mensen gingen me herkennen, iedereen trok aan me. Had ik een kleine rol in een voorstelling, werd ik ineens gevraagd voor de interviews in plaats van de hoofdrolspeler.” Hij merkte op dat mensen op straat hem nakeken en dat er een aantal zelfs stiekem foto’s van het maakten. ,,De bekendheid werd alleen maar erger, waardoor ik werk en privé niet meer goed kon scheiden. Ik ben daar te nuchter voor, en denk dan: Jongens, doe even rustig. Ik ben diezelfde jongen als vóór de serie.”

André vertelt dat hij in het begin geleefd werd, en dat hij nog nooit zo vermoeid is geweest. ,,Ik kreeg zelfs hartkloppingen en op het toneel begon ik slecht te ademen. Daarom ben ik laatst een weekje in mijn eentje naar Tenerife gegaan. Dat heeft me goed gedaan.”

Meer DenD