André Dongelmans overspoeld door blootfoto’s

Door: DitjesDatjes
22-02-2018

Sinds zijn rol in de hitserie De Luizenmoeder kan André Dongelmans nauwelijks over straat. De 30-jarige acteur wordt niet alleen herkend, hij ontvangt veel naaktfoto’s van mannen. Helaas: André valt op vrouwen.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Bizar

,,Het is waanzin wat er nu gebeurt. Van een onvolkomen onbekende acteur word ik nu op straat herkend.” Hij wordt vooral door mannen aangesproken, vertelt hij aan Story. ,,Iedereen denkt dat ik ook in het dagelijks leven op mannen val. Via Snapchat krijg ik foto’s van mannen met een ontbloot bovenlijf gestuurd. Bizar. Allemaal willen ze met me uit.”

Vrijgezel

,,Maar ik val op vrouwen,” aldus André die op dit moment geen relatie heeft. ,,Ik ben al acht jaar single. Daarvoor had ik een relatie van vier jaar en woonde ik samen. Nu ben ik vrijgezel en dat bevalt me prima. Al mag er wel meer aandacht van vrouwen komen. De mannen weten me door De Luizenmoeder wel te vinden, nu de vrouwen nog!”

Meer DenD