‘André eindelijk op knieën voor Monique’

Door: DitjesenDatjes
30-04-2019

Eindelijk zijn ze er saampjes met z’n tweeën tussenuit. André en Monique gaan normaal met bevriende gezinnen op stap, maar nu hebben ze eindelijk tijd voor elkaar. Het stel is om romantische vakantie in Venetië, en volgens veel volgers kan dat maar één ding betekenen: André gaat Monique eindelijk ten huwelijk vragen!

Ja-woord

,,Mooie locatie voor een huwelijksaanzoek”, tipt iemand op de foto die André Hazes op zijn Instagram zet. Op de foto staat de zanger samen met zijn vrienden te poseren op een van de vele bruggetjes in de Italiaanse stad. ,,Gaat ze ‘ja’ zeggen?”. vraagt iemand zich af, die blijkbaar zeker weet dat André deze vakantie op zijn knieën gaat.

Het is niet zo vreemd dat veel mensen denken dat André en Monique zich eindelijk gaan verloving. De zanger heeft het namelijk al twee jaar over een huwelijksaanzoek maar heeft tot nu toe niets ondernomen. Volgens eigen zeggen komt dat doordat hij wil dat het huwelijksaanzoek perfect wordt en dat vergt heel wat planning.

Gezinsuitbreiding

Hoewel André nog geen huwelijksaanzoek heeft gedaan, zijn hun levens al wel op een andere manier met elkaar verbonden. Ze hebben samen zoontje André, en hopen op gezinsuitbreiding. Monique zou eicellen hebben laten invriezen omdat ze door haar leeftijd, ze is 41, een kleinere kans heeft om zwanger te worden.

Meer DenD