‘André en Bridget gaan dit jaar al trouwen’

Trouwplannen Bridget
Door: Rebecca Looijen
05-02-2020

Het meest spraakmakende liefdeskoppel van het moment lijkt hard van stapel te lopen. Hoewel André Hazes en Bridget Maasland pas een paar maanden daten, zouden de twee al snel willen trouwen.

Trouwen in augustus

Het stel lijkt nog altijd dolgelukkig te zijn en het huwelijk zou voor dit jaar al op de planning staan, vertellen verschillende bronnen aan Weekend. ,,Bridget is enorm verliefd en alles voelt goed. Ik heb ook niet het gevoel dat ze eerst nog even rustig de kat uit de boom wil kijken. Volgens mij móet er nog dit jaar getrouwd worden, bij voorkeur in augustus’’, zegt een goed ingevoerde bron tegen Weekend.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Bridget zou zelfs al naar trouwjurken aan het kijken zijn. Het huwelijk zou te maken kunnen hebben met een mogelijke liefdesbaby. Eerder werd Bridget al gespot bij een verloskundigenpraktijk. Wellicht komt haar oude wens om Mees een broertje of zusje te geven dan toch nog uit. André hintte een paar weken geleden in RTL Boulevard al op een huwelijk: ,,Misschien wordt het wel een jaar met verrassingen’’, zei hij toen.

Warm welkom door familie Hazes

Het zou voor André de eerste keer zijn dat hij in het huwelijksbootje stapt. Ondanks dat hij verschillende keren gezegd heeft met zijn ex Monique te willen trouwen, is het er nooit van gekomen. Bridget trouwde in 2009 in Las Vegas met Pepijn Padberg, de vader van haar zoon Mees. Dat ging niet lang goed en het stel ging hetzelfde jaar nog uit elkaar.

Bridget wordt ondertussen met open armen ontvangen door de familie Hazes. Een paar weken geleden ging het stel nog samen met de moeder van André op vakantie. Rachel Hazes zei eerder al dolgelukkig te zijn met Bridget als schoondochter. Andrés ex-vriendin Monique had geen goede band met Rachel. Zij hadden geen contact.

 

Meer DenD