‘Bridget gespot bij verloskundigenpraktijk’

Bridget zwanger?
Door: Tanja Brouwer
29-01-2020

De wens van Bridget om haar zoon Mees een broertje of zusje te geven was altijd al groot. Even leek ze die droom te hebben opgegeven, maar nu ze een veel jongere vriend heeft is de kinderwens misschien weer terug.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Vers fruit en fijne muziek

De blondine is namelijk gespot bij een verloskundigenpraktijk in Amsterdam-Zuid. Dat schrijft weekblad Story. In het blad staat een foto van de gevel van praktijk Femme. Die praktijk is erg populair bij bekende zwangere vrouwen, want bij Femme krijgen ze nét wat extra’s. Zo staat er op de website dat er fijne muziek aanstaat, er vers fruit ligt en dat de kamers huiselijk zijn ingericht.

Waarom Bridget in de praktijk is gezien blijft natuurlijk gissen. Het kan zijn dat ze zwanger is van haar vriend André Hazes (25), maar het zou ook kunnen dat ze zich daar laat onderzoeken. De presentatrice is 45 jaar oud, en wie weet wil ze zich zo goed mogelijk voorbereiden op een mogelijk zwangerschap.

Adoptie- en kinderwens

Al eerder liet Bridget weten nog een kinderwens te hebben. Een vaste, stabiel relatie die meerdere jaren duurt heeft Bridget al even niet gehad, maar ze was zich ook aan het verdiepen in adoptie. Toch ging ook dat uiteindelijk niet door: ,,Ik ben afgehaakt om misschien wel een domme reden. Ik bedacht dat het voor Mees zo zielig zou zijn als zijn broertje of zusje bij mij zou blijven in de weken dat hij bij zijn vader woonde. Dat ik ze uit elkaar zou halen”, zei Bridget eens in Story. In 2018 zei Bridget tegen datzelfde blad dat ze heeft besloten geen kind meer te willen. Maar wie weet heeft de jonge André haar wel weten te overtuigen.

Meer DenD