André en Monique compleet verrast door noodweer

Noodweer verrast André en Monique
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De datenight van André Hazes en Monique Westenberg is letterlijk in het water gevallen. Het stel ging gisteren een avondje uit, maar werd compleet verrast door het noodweer.

Monique, André en zoontje Dré gingen gisteren een hapje eten. En waar ze normaal gesproken altijd de auto pakken, besloten ze dit keer op de fiets te gaan omdat Monique dat graag wilde. ,,Ik zeg: tuurlijk schat, ik ben helemaal om. Je hebt me helemaal gekneed zoals je wil”, zegt André in een filmpje op Instagram Stories. ,,En nu heb ik dus dit. Let op het volgende filmpje…”

Noodweer

In het volgende filmpje is te zien dat het noodweer losbarst. ,,F*ck my life”, schrijft André bij de beelden. Even later laat hij weten dat ze de fietstocht door de storm hebben ‘overleefd’. ,,We zijn thuis. Schat, we gaan nu tien jaar met elkaar en ik heb je nog nooit zo nat gezien”, grapt de zanger.

Tekst gaat verder onder de beelden.

‘Herkenbaar’

Eerder liet André al weten dat Monique thuis de broek aan heeft. De zanger deelde een filmpje op Instagram Stories waarin te zien was dat een man doet alsóf hij zijn vrouw helpt. Kennelijk is dat precies wat André ook doet. ,,Zo herkenbaar”, schreef hij bij de beelden.

Tags

ANDRE HAZESMONIQUE WESTENBERG

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck