André filmt close-up billen van Monique

Dré maakt video van billen Monique
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

André Hazes filmt Monique Westenberg vanuit een wel heel vreemde hoek. Hij heeft een close-up gemaakt van haar billen en deelt het filmpje in zijn Instagram Stories.

André Hazes en Monique Westenberg waren gisteren samen met zoontje Dré naar Play-in, een indoor adventure park in Utrecht. Het park is voor jong en oud, want niet alleen Dré vermaakte zich, maar ook Monique.

Close-up

In een filmpje dat André Hazes in Instagram Stories deelt, is te zien hoe Monique aan het klimmen is op een klimmuur. Maar in plaats van te filmen hoe goed Monique het doet, besluit André een close-up te maken van haar billen.

Roxeanne

Overigens ging het gezin niet alleen naar het park, maar sámen met Roxeanne, haar vriend Erik Zwennes en hun zoon Fender. André en Roxeanne hadden jarenlang geen contact, maar zien elkaar inmiddels weer. ,,Het contact is heel goed”, vertelde André onlangs aan RTL Boulevard. ,,Ik zette de eerste stap. En de tweede ook, en de derde en vierde. Ze was heel erg terughoudend. De aanhouder wint. Het is me gelukt.”

‘Het gaat als vanzelf’

Roxeanne vertelde aan weekblad Story dat ze niet direct overstag ging. ,,Er is toch wel het een en ander in de afgelopen jaren gebeurd. Daarom was ik een beetje op mijn hoede. En dat is oké”, zei Rox. ,,Het is heel fijn dat ik mijn broer weer terugheb. Het gaat als vanzelf.”

Tags

ANDRE HAZESMONIQUE WESTENBERGROXEANNE HAZES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck