André geeft relatiecrisis toe: ‘Ik ben Monique soms zat’

Door: Tanja Brouwer
13-09-2019

Al weken gaan er geruchten rond dat André en Monique niet meer gelukkig zijn. De volkszanger ontkende dit altijd, tot gisteravond. Toen vertelde hij in de talkshow van Beau van Erven Dorens dat er inderdaad problemen zijn. Zoveel problemen, dat ze zelfs niet meer samenwonen.

Werk

,,Weet je wat het is”, zegt hij tegen Beau. ,,We houden heel veel van elkaar. Teveel misschien zelfs. En daardoor zijn we elkaar af en toe ook zat En dan is het af en toe goed om even uit elkaar te gaan.” Dat hebben ze dan ook gedaan, want net zoals tijdens de vorige crisis wonen ze niet meer bij elkaar. In 2018 kwamen ze de problemen te boven, maar of dat nu ook lukt is nog maar de vraag. ,,Ik ben gek op mijn leven. En blij dat ik dat met haar mag delen. Maar af en toe ben ik een lul. Ik ben niet de makkelijkste om mee te leven.”

De oorzaak van de problemen zou liggen bij het werk van André, dat geeft hij zelf toe. ,,Ik ben wel veranderd sinds het succes. En dat is deels positief, maar voor mijn gezinsleven negatief.” De 25-jarige zegt dat er erg veel tijd en energie gaat zitten in zijn werk, en dat dat ten koste gaat van het gezin. ,,Ik vergeet soms wel even thuis.”

Meer DenD