André Hazes heeft tweede vrouw

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Monique Westenberg zit nog steeds te wachten op het moment dat André haar ten huwelijk gaat vragen. Helaas ziet het ernaar uit dat haar geduld op de proef wordt gesteld, want het hart van haar vriend moet ze namelijk delen met iemand anders. André noemt de ander ‘mijn tweede vrouw’, maar gelukkig hoeft Monique zich niet zoveel zorgen te maken.

Kogel

André bedoeld namelijk zijn neef en tourmanager Djarno. Tegen Shownieuws zegt de volkszanger het volgende: ,,Djarno is mijn tweede vrouw, gewoon letterlijk. Hij is mijn hart. Hij is mijn langste vriend, we hebben met elkaar in het bedje gelegen als baby. Hij is wel degene voor wie ik een kogel ga vangen.” Tegenwoordig zijn de neven altijd bij elkaar, want Djarno is zijn tourmanager.

Van zijn achtste tot zijn eenentwintigste voetbalde Djarno op hoog niveau, onder andere bij Ajax. Maar dat heeft hij opgegeven voor zijn neef en tevens beste vriend. En inmiddels is Djarno zelf ook een echte BN’er geworden. ,,Ik begon met 1000 volgers op Instagram. En op een gegeven moment had ik twintig en daarna vijftigduizend. En nu zit ik al bijna op de honderdduizend. Het is wel leuk, maar ook er wennen.” Hoewel er genoeg voorbeelden zijn van vriendin die ruzie krijgen als ze samen zaken gaan doen, weet Djarno zeker dat hij en André altijd close blijven. ,,Ik durf te wedden dat zaken nooit onze vriendschap gaan verbreken. Daar zijn we te sterk voor.”

Tags

ANDRÉ HAZESDJARNOMONIQUE WESTENBERGMUZIEKNEEFRELATIEVROUW

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck