André Hazes: ‘Ik moest leren een vader te zijn’

Andre Hazes
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

André Hazes laat zichzelf de laatste maanden van een totaal andere kant zien dan we van hem gewend zijn. Hij ruilde Bridget weer in voor Monique, en verruilde de kroeg voor de sportschool. Trots laat Dré het resultaat van zijn monnikenbestaan zien op Instagram.

Zijn leven zag er ongeveer een jaar geleden heel anders uit. Hij ging weg bij zijn Monique en beleefde een paar roerige maanden met presentatrice Bridget Maasland. Terugblikkend op deze tijd geeft Dré toe dat zijn prioriteiten bij alles behalve zijn gezin lagen. Zelfs zijn zoontje André stond niet op de eerste plek, onthulde Dré in een interview met Shownieuws.

,,Als ik Dré een dag kon krijgen, dan koos ik voor een andere afspraak” vertelde hij over zijn zoontje. De losbandige periode heeft zijn littekens achtergelaten.

,,Ik schrik er zelf ook van hoeveel er is gebeurd. Ik moet het gewoon benoemen zoals het is”. Hij gaf toe dat hij een losbandige periode gehad heeft: ,,Ik was best wel los, lang leve de lol”.

Andere kant

André heeft het roer volledig omgegooid, laat hij op zijn Instagram weten. Hij schrijft blij te zijn met zijn keuze om het leven anders aan te pakken.

,,Zo dankbaar om deze andere kant van mezelf te leren kennen. Ik kan niet leven zonder doel en die toch te hebben gevonden in deze tijd, al is het iets heel anders dan dat ik normaal doe, zorgt toch dat ik elke dag trots op mezelf ben.”

Dré is zichzelf flink tegengekomen, schrijft hij. ,,Wat een aparte tijd waar we in leven, maar de mensen die ik in deze tijd heb leren kennen, de vader en partner die ik heb leren zijn en de focus waar ik in leef, dat is mij goud waard.”

LEES OOK:

Zien: Monique Hazes naakt voor het raam

Tags

ANDRÉ EN BRIDGETANDRÉ HAZESANDRÉ HAZES JR. MONIQUEDRE HAZESKINDMONIQUE WESTENBERGSPORTEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck