Zien: Monique Hazes naakt voor het raam

Monique Westenberg naakt
Door: Eva Steins
11-11-2020

Het is weer helemaal koek en ei tussen Monique en Dré Hazes. De tortelduifjes zijn sinds hun hereniging stapelgek op elkaar, en dat mag de hele wereld weten. Regelmatig posten zij foto’s van elkaar op hun sociale media-kanalen, zo ook vandaag. Dré post een foto van zijn naakte vriendin voor het raam…

De kans dat er binnenkort huwelijksbellen luiden bij Dreetje en Mo is groot. Dré gaf aan dat hij niet kan wachten om Monique haar hand te vragen. Aan Privé onthulde de zanger dat het niet lang meer zal duren. ,,Het gaat ook gebeuren, maar ik houd lekker geheim wanneer,” onthulde de zanger mysterieus.

Aanzoek

Eerder stond hij al op het punt om Monique ten huwelijk te vragen, maar op het laatste moment trok hij het aanzoek toch in.

Hij wilde Monique ten huwelijk vragen toen hij net weer teruggekeerd was in haar armen. Dré verliet Monique en kreeg een korte relatie met presentatrice Bridget Maasland. Achteraf was hij blij dat hij het aanzoek toen niet heeft doorgezet.

,,Achteraf misschien maar goed ook. Dan was ons huwelijk misschien als de Titanic vroegtijdig ten onder gegaan. Daarom ben ik zo blij dat ik haar niet eerder heb gevraagd. Dit heeft zo moeten zijn.”

Naakt

Dré steekt zijn liefde voor Monique niet meer onder stoelen of banken. Op Instagram plaatst hij een foto van een naakte Monique die op een bijzondere plek poseert. Voor de raam van de hotelkamer van het stel in Las Vegas.

,,Throwback naar het mooiste uitzicht, met de mooiste vrouw,” schrijft hij bij de foto. Bedoelt hij met het uitzicht zijn vriendin of de skyline erachter?

LEES OOK:

Rachel Hazes met de borsten bloot

Meer DenD