André Hazes laat verlovingstattoo weglaseren

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

De verzoening tussen André Hazes en Monique Westenberg lijkt nu officieel uitgesloten: André laat zijn verlovingstattoo namelijk weglaseren.

Nadat André, Monique ten huwelijk had gevraagd op 12 december 2020 liet hij ‘1212’, verwijzend naar de verlovingsdatum, in zijn hals tatoeëren. Op de foto’s die onlangs van hem zijn gemaakt en zijn verschenen op social media, is te zien dat de cijfers en de kring eromheen enorm zijn weggevaagd. Een insider laat aan Story weten dat de geruchten over het weglaseren van de tatoeage kloppen.

Weglaseren 

“Hij is daarvoor bij Andy Han geweest, en er volgen nog enkele laserbehandelingen. Met als doel dat de cijfers uiteindelijk helemaal niet meer te zien zijn”, aldus de insider.

Andy is geen onbekende voor André. Hij is niet alleen zijn oom, maar de zanger maakte met hem en diens vrouw het SBS6-programma Getekend voor het leven.

Emotioneel statement 

Afgelopen maand kondigde de zanger zijn comeback aan en kwam hij met een emotioneel statement op Instagram. “Ik zat in de meest donkere periode van mijn leven. Ik raakte mijzelf kwijt, terwijl ik iedereen om mij heen tevreden probeerde te houden”, aldus André. “Wanneer ik probeerde mijzelf terug te vinden, raakte ik steeds meer mensen kwijt.” Is Monique na deze eeuwenlange knipperlichtrelatie nu eindelijk iemand die André is kwijtgeraakt?

Tags

ANDRÉ HAZESMONIQUE WESTENBERGTATTOOWEGLASEREN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie