‘André Hazes nóg anderhalf jaar uit de running’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

André Hazes blijft nog veel langer weg dan iedereen had gedacht. Het gaat zeker nog anderhalf jaar duren voor de zanger weer op het podium verschijnt, meldt Privé…

,,Eerder veegde hij het hele kalenderjaar 2022 zijn agenda al schoon, vandaag wordt duidelijk dat hij ook in 2023 zelfs ook nog grotendeels uitgeschakeld zal zijn”, schrijft Evert Santegoeds. ,,Pas in de herfst, dus niet eerder dan over anderhalf jaar, wil hij met een grootse comeback de draad weer oppakken!”

Comeback

De comeback ziet er, volgens Santegoeds, zo uit: “Pas in het najaar, wanneer hij dus twee jaar uit beeld is geweest, zou hij met een film en een concertreeks zijn comeback willen maken.”

Evert denkt dat dit voor onrust gaat zorgen binnen het team rondom André. ,,Juist deze beslissing zorgt voor grote onrust en zelfs wrevel bij zijn entourage, het team dat voor hun eigen inkomsten grotendeels van hem afhankelijk is.” Ook voor hen moet er brood op de plank komen terwijl Hazes niet meer wekelijks op het podium te vinden is. Het team is genoodzaakt om ‘vreemd te gaan’ met andere artiesten zoals Mart Hoogkamer in Ahoy.

Monique

André en ex Monique Westenberg zijn de komende weken samen voor en met hun 5-jarige zoontje André. ,,Wij checken even uit. Met én voor elkaar”, schreef Monique eerder deze week op Instagram. Ze plaatse daarbij een foto van zichzelf en de kleinste André Hazes op Schiphol Airport.

,,Het afgelopen jaar was een achtbaan voor ons allemaal. Er is nu rust maar door externe factoren is er weinig mogelijkheid dit met elkaar te ervaren”, schrijft Monique. ,,Om te kijken welke vorm we nodig hebben als gezin zullen we de aankomende weken samen zijn. Het belangrijkste hierin is voor ons dat onze zoon in alle vrijheid tijd met zowel mama als papa kan doorbrengen waar we samen onszelf kunnen zijn!”, aldus de ex van Dré.

Tags

ANDRÉ HAZESHAZESMONIQUEMONIQUE EN ANDRÉMONIQUE WESTENBERG

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck