André Hazes ondanks ruzie toch dol op Fender

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Hoewel André Hazes en zijn zus Roxeanne al jaren geen contact meer hebben gehad, en ze zelfs elkaars partner en kind niet hebben ontmoet, is de zanger wél dol op zijn neefje.

Vader

,,Ze heeft een heerlijk kind”, zegt André Hazes tegen Ruud de Wild in het programma 30 Minutes Rauw. Via sociale media ziet hij beelden van zijn neefje, en blijkbaar geniet hij daar toch van. ,,Dat kind lijkt precies op mijn vader, daar kan ik ongelooflijk van genieten. Ik weet dat ze gelukkig is en dat er altijd een moeder in haar heeft gezeten.”

Haat en nijd is het dus niet tussen de twee. Dat bevestigt André door het volgende te zeggen: ,,Ik gun haar al het geluk van de wereld. Dat meen ik uit de grond van mijn hart. Ik heb geen hekel aan haar, ik gun haar alles. Maar ik ben er geen onderdeel van. En dat vind ik prima.”

Verzoening?

Als het aan André ligt, komt het nooit meer echt goed tussen de twee. Beiden zullen dus het leven van hun neefje meekrijgen via sociale media. ,,We hebben geen hekel aan elkaar en geen bonje, maar we hebben geen behoefte aan elkaar in ons leven. Het is zonde, alleen vind ik het niet jammer.” Roxeanne heeft echter eerder verteld dat zij wél de ruzie wil bijleggen, maar dat André al haar verzoeningspogingen afslaat.

Tags

ANDRÉ HAZESFENDERKINDJERACHEL HAZESROXEANNERUZIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck