André Hazes senior krijgt wassenbeeld en dit vindt Rachel ervan: ‘Nooit gewild’

Wassnenbeeld Andre Hazes
Door: Eva Steins
24-09-2020

Het is eindelijk zo ver: André Hazes senior krijgt een wassen beeld in Madame Tussauds. Rachel Hazes kondigt het nieuws trots aan op haar Instagram, maar laat weten dat André het nooit heeft gewild. ,,Lieve schat, ik weet dat je het nooit hebt gewild en je zal waarschijnlijk mijn poten breken als ik boven kom”.

Net echt

Een dag na de sterfdag van André Hazes wordt het nieuws bekend gemaakt: hij krijgt een wassenbeeld in het Madame Tussauds. Rachel plaatst een video op haar Instagram waar te zien is hoe ze reageert op het beeld.

Rachel lijkt helemaal ondersteboven te zijn van het beeld. Zodra ze binnenkomt roept ze: ,,O mijn god”. Rachel loopt zichtbaar geëmotioneerd naar het beeld en zegt: ,,Mooi hoor. Echt heel mooi” met een brok in haar keel.

Bekijk hier de video:

Mee naar huis

Rachel krijgt geen genoeg van het beeld van haar overleden echtgenoot. ,,Ik zou hem zo mee naar huis willen nemen.” Ze aait liefdevol over het beeld van Hazes: ,,Het is net of André er zit.

Een opvallend detail: het wassenbeeld van André houdt een glas vast. Als gevraagd wordt of het pils glas in zijn handen ook gevuld zal worden wanneer het beeld af is grapt Rachel: ,,Met melk neem ik aan?”

Het beeld van André Hazes is vanaf 8 oktober te zien in Madame Tussauds.

Beeld: screenshot video Madame Tussauds

LEES OOK:

Roxeanne Hazes wordt pijnlijk buitengesloten door Rachel

DenD promoties