André Hazes Senior zou nieuwe documentaire van zoon afkeuren: “Vreselijk”

André zou docu zoon afkeuren
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

André Hazes heeft laten doorschemeren dat er een deel twee aankomt van zijn Videoland documentaire. Uit een oud interviewfragment in praatprogramma Barend & Van Dorp blijkt dat André Hazes Senior de documentaire van zijn zoon hoogstwaarschijnlijk zou afkeuren.  

In oktober 2022 kwam het eerste deel van de documentaire van Hazes junior uit. De docu had een lange, verwachtingsvolle aanloop, maar achteraf liepen de meningen over de documentaire flink uiteen. Ook Monique Westenberg lag nadat de reeks op Videoland te zien was opnieuw onder vuur. 

Deel twee

Ondanks alle (negatieve) reacties, wijst alles erop dat er een tweede deel van de documentaire aankomt. Documentairemaker Cheeru Mampaey, die ook de eerste documentaire-reeks ‘Crossroads’ heeft gemaakt, plaatst verschillende foto’s en video’s van André in haar Instagram Story, die Hazes op zijn beurt weer herplaatst op zijn Instagramaccount.

André Hazes senior

Yvonne Coldeweijer plaatst een opvallende video in haar Instagram Story, waar je uit kan opmaken dat Andre Hazes senior waarschijnlijk niet achter de keuze van zijn zoon zou hebben gestaan. In het praatprogramma Barend & Van Dorp spreekt Hazes Senior zich in april 2004 tegenover talkshowpresentator Frits Barend uit over Reality Soaps. 

Als Frits Barend in het fragment begint over een eventuele Real Life Soap na succesvolle documentaire ‘Zij Gelooft in Mij’, kan de presentator amper zijn zin afmaken. “Nee, sodemieter op. Alsjeblieft niet. Nee, vreselijk”, onderbreekt Hazes senior.

“Ik vind het valse, nagemaakte kutzooi”

“Maar als ze nou één miljoen euro aan je bieden, om een Real Life Soap van je te maken”, vraagt Frits vervolgens. “Dan krijgen ze van mij die één miljoen terug. Ik doe dat echt niet”, reageert Hazes. “Nee?” vraagt de presentator nog. “Nee, ik zweer het.”

“Waarom vind je het zo erg?” Wordt er vervolgens aan Hazes gevraagd. “Ik kan er niet tegen. Ik vind het valse, nagemaakte kutzooi gewoon. Honderd procent. Eerlijkheid is bij mij hoog in het vaandel”, aldus Hazes over een Reality Soap. 

Het is duidelijk dat André Hazes junior het geld voor zijn documentaire niet heeft teruggegeven. Er komt zelfs een tweede deel. Wat zou zijn vader daarvan hebben gevonden?

Zie hieronder het hele fragment:

Tags

ANDRÉ HAZES JR.ANDRE HAZES SENIOR

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck