‘André heeft moeite met verdriet Monique’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

2018 noemt Monique Westenberg ‘het vreselijkste en ergste jaar uit mijn leven ooit’. De vriendin van André Hazes vertelt aan weekblad Weekend openhartig over het afgelopen jaar, wat er allemaal gebeurde en hoe het tussen haar en André gaat.

Vakantie

Het ging slecht met haar oma, haar stiefmoeder overleed aan kanker, haar geliefde hond Dunya stierf en tot overmaat van ramp ging het ook niet goed tussen haar en haar vriend André. Ze hebben zelfs een tijdje apart van elkaar geleefd. Toen ze op een gezinsvakantie gingen, in de hoop dat zon, strand en tijd samen hun relatie zouden lijmen, overleed Dunya. ,,2018 was echt een vreselijk jaar, het ergste uit mijn leven. Dat meen ik echt”, zegt Monique tegen Weekend. ,,Ik denk dat ik het te boven ben gekomen omdat we maar doorgingen. Er gebeurde van alles, en alles moest doorgaan.”

Steun

Die drukte had op André geen goede invloed. Hij raakte overwerkt en moest op doktersadvies rust nemen. Die rust heeft hem goed gedaan, want sindsdien lijkt het weer koek en ei tussen de zanger en zijn vriendin. Toch hebben ze soms ook nog wat spanningen. ,,André vindt het moeilijk om steun te geven”, zegt Monique. ,,Hij weet natuurlijk wel dat ik heel veel verdriet heb en ik mag ook huilen als ik dat wil, alleen vindt hij het zelf heel moeilijk als iemand verdriet heeft. Hij weet niet zo goed hoe hij daarmee om moet gaan.” Om zichzelf weer bij elkaar te rapen en alles te verwerken, wil Monique de komende tijd rust. Dit betekent dat er voorlopig geen camera’s bij haar over de vloer komen en ze ook weleens een dagje thuis blijft. ,,Ik wil proberen rust in m’n hoofd te krijgen en even uit het circus te stappen waar André en ik in zaten”, aldus Monique.

 

Tags

ANDRÉ HAZESCRISISDUNYAHONDKINDERENMONIQUE WESTENBERGRELATIESCHEIDINGSTEUNTROUWEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck