André: ‘Ik huil nog iedere dag’

Andre van Duin
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

André van Duin moest begin dit jaar afscheid nemen van zijn man Martin, die overleed aan botkanker toen hij pas 51 jaar oud was. De komiek vertelt in het NPO-programma De Geknipte Gast hoe het nu met hem gaat. 

‘Dan schiet ik weer vol

,,Dit hakt er wel heel erg in. Wij waren 24/7 samen en nu ben ik alleen. Dat is wel erg wennen”, vertelt André over het overlijden van Martin en zijn leven zonder hem. Iedere dag staat hij nog even stil bij het gemis en ervaart hij weer veel verdriet. ,,Ik huil ook elke dag wel een keer, maar dat vind ik wel prettig. Dan zie ik iets en dan schiet ik weer vol. Dat is dan maar 10 minuten of een kwartier.” 

Dat Martin er niet meer is wordt niet alleen in hun echtelijke woning, waar André nu nog steeds woont, duidelijk. Martin en André waren namelijk onafscheidelijk en gingen bijna overal samen heen, waaronder ook de opnames van Heel Holland Bakt. Door het vroege overlijden van zijn grote liefde is André ook iets duidelijk geworden: ,,Je moet wel genieten van het moment”, zegt hij. ,,Ik hoef niet meer te sparen voor mijn oude dag, maar ik moet er juist van genieten en uitgeven. Ik heb geen kinderen, dus hoef het ook niet na te laten.” 

Tags

ANDRÉ VAN DUINMANMARTINOVERLIJDEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck