André kijkt uit naar Kerstmis….zonder Monique

Andre Hazes
Door: Tanja Brouwer
15-11-2019

Ieder jaar kijker André Hazes (25) enorm uit naar Kerstmis. Zelfs dit jaar heeft de zanger zin in de feestdagen, hoewel hij niet met zijn eigen gezinnetje rond de kerstboom zal zitten.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Versiering

Aan Shownieuws vertelt André over zijn kerstalbum die binnenkort uitkomt. Hij kan niet verbergen dat hij, ondanks alle commotie rondom de break-up met Monique en de verliefdheid tussen hem en Bridget, zin heeft in Kerstmis. ,,Als het aan mij ligt staat eind oktober de boom al”, vertelt hij. ,,Ik ben echt een kerst-gek. En dan gaat die ook begin maart pas weer weg. Maar dat is als het aan mij ligt, maar je moet natuurlijk ook rekening houden met wie je woont.”

Eerder vertelde de zanger al dat Monique alle kerstversiering sneller zat is dan hij en dat hij zijn zin dus niet krijgt. Wie weet vindt Bridget al die versiering en een kerstboom wel leuk en mag André zich helemaal laten gaan. ,,Kerst is echt het enige waar ik echt oprecht gelukkig van word.”

Zoontje

Voor Monique zal de komende kerst misschien iets minder gezellig worden. Zij hoorde afgelopen weekend van André dat hij een ander heeft. De zanger benadrukte in de media dat hij en Monique al een tijd uit elkaar waren en dat het dus zijn goed recht is om te daten met iemand anders. Het management van André maakte duidelijk dat het geluk van hun zoontje André (3) voorop staat.

Meer DenD