André laat van zich horen: ‘Strijd aangegaan met mezelf’

Door: Charlotte Wijnen
29-09-2022

André Hazes heeft weer van zich laten horen: dit keer om zijn documentaire aan te kondigen. De langverwachte documentaire zal op 20 oktober te zien zijn op Videoland. ,,Ik kan niet wachten om mijn ware verhaal eindelijk met jullie te delen.”

Er is veel gesproken en geschreven over de documentaire van André Hazes, maar volgende maand kunnen we het dan eindelijk met eigen ogen bekijken. Op 20 oktober zal de vijfdelige documentaireserie te zien zijn bij Videoland.

‘Mijn ware verhaal’

André is twee jaar lang gevolgd door documentairemaker Cheeru Mampaey. Volgens André in een periode die misschien wel de moeilijkste periode uit zijn leven was. ,,Ik ben de strijd aangegaan met mijzelf en heb er alles aan gedaan mijn leven te herpakken”, schrijft André op Instagram.

De zanger vindt het ‘heel spannend’ dat zijn documentaire bijna te zien is. ,,Maar kan tegelijkertijd niet wachten om mijn ware verhaal eindelijk met jullie te delen.”

Rachel én Monique trots

André kan in de reacties op een hoop steun rekenen van vrienden, familie en volgers. ,,Lieve Dré, ik weet als geen ander hoe diep jij hebt gezeten”, schrijft Rachel onder de post, die ontzettend trots is op haar zoon. ,,Soms moet je van ver komen om te beseffen hoe mooi het leven wel kan zijn. Ik denk dat niemand zich kwetsbaarder op had kunnen stellen door dit allemaal met het publiek te delen.”

Ook Monique kon natuurlijk niet achterblijven met een reactie. ,,Dapper, kwetsbaar, sterk en trots!”, schrijft ze onder de post van André.

Meer DenD