André maakt tijd voor honden en zoontje

Andre Hazes weer thuis!
Door: Tanja Brouwer
13-11-2019

Hoewel André Hazes gisteravond nog met zijn nieuwe liefde Bridget Maasland naar een concert ging, lijkt hij nu weer thuis te zijn in de woning waar hij met Monique woonde. Op zijn Instagram plaatst hij filmpjes waarin hij te zien is samen met zijn zoontje en met de honden.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Knipogen

De driejarige André is net zo vrolijk als altijd en ook aan zijn vader is niets te merken. Toch veranderen er veel dingen in het leven van het jongetje, want afgelopen weekend is duidelijk geworden dat zijn vader en moeder niet langer een koppel vormen.
André was dus dinsdagavond flink aan het feesten maar heeft vandaag tijd gemaakt voor zijn zoontje en voor de twee honden van hem en Monique. Hij zit in de woning, waar hij samen met Monique woonde, en laat aan zijn Instagramvolgers zien wat hij en kleine André doen. Het jongetje leert knipogen, kijkt een filmpje en valt daarna in slaap.

Waar Monique is, is niet duidelijk. Ze komt niet voor in de filmpjes. Gisteren was de 41-jarige bij de opening van een pop-up store van Nicolette van Dam. Die afspraak was al gemaakt voordat ze via een appje van André te horen kreeg dat hij verliefd is geworden op Bridget Maasland. Veel aanwezigen vonden het stoer en dapper van Monique om zo snel na het slechte nieuws al in het openbaar te verschijnen.

Meer DenD