André met grond gelijk gemaakt

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Niet iedereen is een even grote fan van zanger André Hazes. Dat wist de 26-jarige zanger zelf ook al, maar nu zegt iemand wel op een heel onaardige manier dat hij geen fan is van de Hazes-telg. En nog wel op nationale radio.

‘Doodziek van je’

Columnist Jan Dijkgraaf leest iedere week zijn ‘briefje’ voor in de rubriek Briefje van Jan in de show Veronica Inside op Radio Veronica. Dijkgraaf, voormalig hoofdredacteur van Metro, mag het over van alles hebben en besloot afgelopen week zijn gesproken column te wijden André Hazes.

,,Aan niemand die zo weinig kan, worden er zoveel krantenkoppen gewijd als aan jou”, zegt Dijkgraaf in de show. ,,Dood- en dood- en doodziek word ik van je. Je bent van alle publiciteitsgeile imbecielen die ik ken met afstand de meest wanstaltige. Nog erger dan Gordon. En weet je wat ik nou zo raar vind André? Dat zo’n lul van een gozer zo’n leuke zus heeft.”

Heftige woorden van Jan Dijkgraaf. Opvallend is dat André niet reageert op het ‘briefje van Dijkgraaf’, terwijl de jonge zanger vaak wel alle gelegenheden om even zichzelf te laten horen aanpakt.

Gaat dat zelfs voor André te ver?

Tags

ANDRÉ HAZESBRIEFJEGEMEENRADIOVERONICA INSIDE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck