André deelt pikante foto van Monique

Door: DitjesenDatjes
12-02-2018

André Hazes en zijn vriendin Monique Westenberg genieten op dit moment van een vakantie in Las Vegas. En dat ze het samen heel leuk hebben wordt wel duidelijk uit de vele foto’s op sociale media.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Uitzicht

Natuurlijk verblijven ze in de allermooiste hotels van de stad. De zanger deelt dan ook graag het uitzicht vanuit het hotel met fans. Maar op één foto is er wel een heel bijzonder uitzicht. Monique lijkt helemaal naakt voor het raam te staan!

Het is wat onduidelijk omdat alleen het silhouet van Monique te zien is, maar ze lijkt toch echt helemaal bloot te zijn. Ook André’s volgers is het pikante kiekje opgevallen. “Mooi uitzicht heb je!”, reageren er een aantal. “Wat een vrouw”, “Mooi figuur!”, en “Mazzelpik”, schrijven anderen.
Natuurlijk zijn er ook mensen die nét iets meer wilden zien van het lichaam van Monique. Zij geven André de tip om het filter dat over de foto zit voortaan weg te laten.

View this post on Instagram

✌🏼♥️✌🏼

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes) on

Tyson

André heeft ook een foto van zichzelf geplaatst waarop hij minder kleren aanheeft dan normaal. Twee dagen geleden heeft hij bokslegende Mike Tyson ontmoet. Dat lijkt hem te hebben geïnspireerd om zelf meer te trainen.

Op de foto staat hij in een boksbroek en zonder shirt aan zijn biceps aan te spannen. Zijn fans vinden natuurlijk dat hij er wel mag wezen.

Meer DenD