André post foto van Roxeanne op bijzondere dag

Andre Hazes
Door: DitjesenDatjes
30-06-2020

De 26-jarige André Hazes heeft een bijzondere foto geplaatst op zijn Instagram: een familiefoto die meer dan twintig jaar geleden gemaakt is. Dat doet hij ter ere van de verjaardag van zijn vader, die vandaag 69 jaar oud zou zijn geworden.

Tong uitsteken

Op de foto steekt de destijds nog jonge André zijn tong uit naar de camera, terwijl Rachel liefdevol naar haar man kijkt. Roxeanne zit op de schoot van haar vader. Bij de foto schrijft André: ‘Gefeliciteerd Senior!’.

Ruzie uitgepraat?

Sinds het overlijden van wijlen André Hazes in 2004 is de relatie tussen de jonge zanger en zijn moeder en zus niet altijd even goed geweest. Hij heeft jaren niet gepraat met zijn moeder, naar verluidt omdat zij het niet eens was met de relatie tussen hem en de veel oudere Monique Westerberg. Roxeanne zou de kant van haar moeder hebben gekozen en haar hebben gesteund, waardoor broer en zus elkaar niet meer zagen.
Sinds eind vorig jaar, toen André een kortstondige relatie kreeg met Bridget Maasland, leek de band tussen moeder en zoon hersteld.

Onlangs zagen de zoontjes van André en Roxeanne elkaar voor het eerst.

View this post on Instagram

Gefeliciteerd Senior!🤴🏻

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes) on

Meer DenD